Performance of underside shaped concrete blocks for pavement - 568017 Azman Mohamed, 1972- , author; Hasanan Md. Nor, 263674 supervisor; Mohd. Rosli Hainin, 1961- , supervisor 606541; Fakulti Kejuruteraan Awam 8022 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2014)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Awam - Pengangkutan dan Jalanraya))- Universiti Teknologi Malaysia, 2014