Pemetaan utiliti di atas tanah menggunakan teknik gps dan perisian mapinfo (Kawasan kajian : Bandar Mersing) - 274223 Chan, Wee Nee (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Ukur Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999