Primary health care system (e-health) for Najran City in Saudi Arabia - Alnajrani, Dhafer Ajaim H., 1966-, author; Harihodin Selamat, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Teknologi Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008