The reduction of false positive alarms with data mining classsifier - Alshaarani, Omar Abdo Omar; Norbik Bashah Idris; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2008)
Thesis (Sarjana Sains Komputer (Keselamatan Maklumat) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008