Sensitivity analysis of some potential evapotranspiration models - Mohd. Azizi Mustafa, 1991-; Muhamad Askari, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014