Penilaian alat penerima GG24 surveyor dalam perlaksanaan teknik stop & go - 274313 Lau, Chee Wee (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Ukur Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999