Analysis of wired network security facilities in securing wireless network - 591797 Abdul Kadir Ali Husein; Rabiah Ahmad, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2010)
Thesis (Sarjana Sains Komputer (Keselamatan Makumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010