DIGITAL IMAGE WATERMARKING SYSTEM FOR CHECK IMAGE AUTHENTICITY BASED-ON DWT TECHNIQUES - Abdalrahman Salem Alfagi, 1977-, author; Azizah Abd. Manaf, Prof.Dr., supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 2010)
Thesis (Sarjana) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010