INTEGRATING USER PERCEPTION IN FIGHTING SPAM FRAMEWORK - Nadeem N.I. Alherbawi, 1985-, author; Rabiah Ahmad, Dr., author; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 2010)
Thesis