A WEB-BASED INTEGRATED COMMUNICATION SYSTEM FOR TRAVEL AGENCIES IN IRAN AND MALAYSIA - Armin Shahriarizad, 1982-, author; Harihodin Selamat, Assoc.Prof.Dr., supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011