Pemetaan padang golf dengan menggunakan teknik kinematik GPS (On-The-Fly) - 295024 S. Mohan B. Subramaniam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Ukur Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999