Cool island curtain for mitigation of urban heat island - Chai, Ming Leung, 1991-, author; Mohd. Fadhil Md. Din, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014