Kajian kualiti air serta punca pencemaran di Sungai Johor, Kota Tinggi - Mufidatul Iman Yusof, 1991-, author; Shamila Azman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Universiti Teknologi Malaysia, 2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014