Olahan air larut resap menggunakan tumbuhan Vetiveria Zizanioides dalam sistem tanah bencah buatan aliran sub permukaan - Muhammad Izuwan Mohd. Talib, 1991-, author; Normala Hashim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014