Aplikasi satu perisian komersial koordinat 3D dalam ukur industri - 274575 Saiful Wazlan Wahab (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Ukur Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999