Graphene and carbon nanotube based gas sensor - Elnaz Akbari, 1977-, author; Rubiyah Yusof, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2014)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014