Ultra wideband butler matrix for beam-forming network - Dyg. Norkhairunnisa Abang Zaidel, 1988-, author; Sharul Kamal Abdul Rahim, supervisor; Norhudah Seman, supervisor; Tharek Abd. Rahman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2014)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014