ENHANCE KEY GENERATOR OF DATA ENCRYPTION STANDARD (DES) - Mahan Niknafskermani, 1982-, author; Norbik Bashah Idris, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Thesis