Skid resistance performance of asphalt wearing course using steel slag - Mohamad Azhar Che Him, 1991- , author; Haryati Yaacob, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014