Microwave parameters for bitumen emulsion and its application in highway engineering - Najeeb Ullah Khan, 1990- author; Md. Maniruzzaman A. Aziz; Fakulti Kejuruteraan Awam (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014