Non-linear dynamic and push-over analysis of an Air Traffic Control tower - Hossein Moravej, 1985- author; Suhaimi Abu Bakar; Fakulti Kejuruteraan Awam (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014