ENHANCEMENT OF WIRELESS LOCAL AREA NETWORK SECURITY AT PUBLIC SERVICE DEPARTMENT - Zulkarnain Kamaruddin, 1977-, author; Abdul Hanan Abdullah, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis