Model hidrologi di kawasan tadahan Sungai Simpang Kiri, Batu Pahat, Johor Darul Ta'zim - Mohd. Hairi Mohd., 1987- , author; Mohamad Hidayat Jamal; Fakulti Kejuruteraan Awam (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014