Engineering maintenance system (EMESYS) maintenance module using.net platform - Huzaimatus Saadiah Zulkefli; Mohd. Nazri Kama, Dr.; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2004)
Thesis (Sarjana Sains Komputer ( Real Time Software Engineering)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004