Design of microstrip slot antenna at 2.4 GHz for WLAN application - 305859 Mohd. Solihi Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006