Penggunaan kaedah penilaian pemasangan (AEM) dalam rekabentuk untuk pemasangan (DFA) - 275661 Mohd. Nizan Abu Bakar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999