Rekabentuk dan fabrikasi rig bantuan pemasangan aksesori-aksesori mesin ujian dartec 1200 kn - 275775 Ridzuan Mohd. Salleh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999