An anti-malvertising model for university students to increase security awareness - Noorlaily Izwana Ibrahim; Mazdak Zamani, Dr.; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2012)
Thesis (Sarjana Sains Komputer (Keselamatan Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012