Dual model for biometric identification system - Abdulaziz, Ala Abdulhakim; Azizah Abd. Manaf; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2012)
Thesis (Sarjana Sains (Keselamatan Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012