Rejimen Gerak Khas : pasukan khusus Tentera Darat, Malaysia - Ahmad Ridzuan Wan Chik, 1952- author 594468 (Cheras, Kuala Lumpur : Utusan Publications & Distributors, 2011)
History of Rejimen Gerak Khas, the Special Forces Regiment of Malaysian Army