Enhancement of network access control architecture with virtualization - Hairil Annuar Md Salleh, 1977-; Shanmugam, Bharanidharan, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2013)
Thesis (Sarjana Sains Komputer (Keselamatan Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013