Model dan modul pengajaran integrasi holistik guru pelatih Pendidikan Teknik dan Vokasional - Ros Eliana Ahmad Zuki, 1979-, author; Rohana Hamzah, supervisor; Fakulti Pendidikan (2014)
Thesis (Ph.D (Pendidikan Teknik dan Vokasional)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014