Miniaturized electronic circuit for amplification and wireless transmission of ECG signal - Lim, Ai Jia, 1990- , author; Su, Eileen Lee Ming; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik Perubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014