Kajian kualiti akustik di Masjid Jamek Bandar Baru Uda Tampoi, Johor - 315706 Mohamad Shahruldin Junaidi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006