Disposable cysteine based electrochemical impedance biosensor for skin sensitization analysis - Teh Ubaidah Noh, 1988-; Azila Abdul Aziz; Fakulti Kejuruteraan Kimia (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014