Unified spectrum handoff in cognitive radio mobile ad hoc networks - Samad Nejatian, 1981-, author 580992; Sharifah Kamilah Syed Yusof supervisor 490467; Nurul Mu'azzah Abdul Latiff, supervisor 629434; Vahid Asadpour, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik 540663 (2014)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014