Kesan penggunaan asfalt kitar semula terhadap prestasi turapan kitar semula sejuk di tapak - Zailah Zakaria, 1974-, author; Che Ros Ismail; Fakulti Kejuruteraan Awam (2014)
Project Paper (Sarjana Muda (Kejuruteraan Awam - Pengangkutan dan Jalanraya))- Universiti Teknologi Malaysia, 2014