Issues in managing scheduled waste management in Putrajaya power station - Faridah Hasbullah, 1984- , author; Aziruddin Ressang, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2014)
Project Paper (Sarjana Muda (Kejuruteraan Awam - Pengurusan Pembinaan))- Universiti Teknologi Malaysia, 2014