Kualiti air bagi sumber bertitik di Tasik NAHRIM - Roslina Abdul Razak, 1988-; Mohd. Fadhil Md. Din; Fakulti Kejuruteraan Awam (2014)
Project Paper (Sarjana Muda (Kejuruteraan Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014