Crowdsourcing for disaster preparedness [electronic resource] - Mohammad Riazi, 1982-; Mohd. Zaidi Abd. Rozan; Fakulti Komputeran (2014)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia,2014