Korelasi antara keputusan Proba JKR dan Ujian Penusukan Piawai - Sharifah Saad, 1982-, author; Fauziah Kasim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2014)
Project Paper (Sarjana Muda (Kejuruteraan Awam - Geoteknik))- Universiti Teknologi Malaysia, 2014