Urban regeneration issues of section 13, Petaling Jaya - Khairul Nisa Haron, 1983- author; Megat Mohamed Ghazali Megat Abd. Rahman; Fakulti Geoinformasi Dan Harta Tanah (2013)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013