Inventive solution on braking system for passenger car using TRIZ method - Nurul Fatiha Mesbah, 1989-, author; Sha'ri Mohd. Yusof, Prof.Ir.Dr., supervisor; Sekolah Razak UTM Dalam Kejuruteraan dan Teknologi Termaju (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 2014)
Thesis