Laporan tahunan [electronic resource] - Malaysia. Kementerian Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan. Jabatan Penerangan. issuing body (Putrajaya : Bahagian Perancangan Strategik dan Penyelidikan, 2013)
PSZJBL