Rekabentuk pelbagai tangga menggunakan visual basic - 277353 Kong, Chiak Foong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999