Simulation performance of low damage base connection on Abaqus [electronic resource] - Mahdi Hatami, 1983- author; Suhaimi Abu Bakar; Fakulti Kejuruteraan Awam (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014