Rancangan tempatan Daerah Lipis 2020 - Pahang. Majlis Daerah Lipis, issuing body; Malaysia. Jabatan Perancang Bandar dan Desa Semenanjung Malaysia (Kuantan, Pahang : Jabatan Perancang Bandar dan Desa Semenanjung Malaysia, 2012)
PSZJBL