Langkah-langkah untuk mengurangkan kemalangan jalanraya di Malaysia yang disebabkan oleh penyatahan air - Zainudin Mohamed Zin, 1974-, author; Muhd. Zaimi Abd. Majid, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013