FACTORS INFLUENCING JOB SATISFACTION AMONG EMPLOYEES IN A SELECTED MALAYSIAN BANKING SECTOR - Nur Syhuhada Ab. Ghani, 1989-, author; Lea Asmira Marzuki, 1989-, author; Nursulieza Sulaiman, 1989-, author; Maslin Masrom, Assoc.Prof.Dr., supervisor; Sekolah Razak UTM Dalam Kejuruteraan dan Teknologi Termaju (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia))-Universiti Teknologi Malaysia, 2012