Faktor-faktor yang mendorong peniaga untuk berniaga di Pasar Besar Kedai Payang, Terengganu - Mardhiyyah Mohd. Hassan, 1987- , author 587354; Mohd. Khata Jabor, supervisor 513270; Fakulti Pendidikan 8185 (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013